Anderen over WiJS

"Deze orthopedagoog maakt het verschil voor elk kind dat wat extra hulp nodig heeft. Voor mijn zoon is zij één van de sterkste schakels die hij heeft kunnen vergaren. Ik kan Praktijk WiJS! van harte aanbevelen." (Moeder, zoon 9 jaar)

 

"Sifra is een geweldige therapeut waarmee je gelijk een klik hebt. Ook mijn zoontje had gelijk die klik met haar en nog belangrijker: hij voelde zich veilig en op zijn gemak bij haar. Daarnaast stond ze ook klaar voor ons als ouders, om tijdens het proces al onze vragen geduldig te beantwoorden!" (Moeder, zoon 5 jaar)

 

"Sifra heeft onze zoon uitstekend begeleid en heeft ons daarnaast geweldig geholpen door mee te denken en goede adviezen te geven. Zij heeft haar hulp aangepast aan onze wensen en mogelijkheden. Dankzij haar hebben we enorme vooruitgang geboekt. Bovendien communiceert ze op een heel open en prettige manier. Ik kan Praktijk WiJS! dan ook van harte aanbevelen." (Moeder, zoon 6 jaar)

 

"Sifra heb ik leren kennen als een deskundige collega met veel kennis van en ervaring op het gebied van speltherapie. Ze is betrokken, positief en oplossingsgericht, en heeft een goed inzicht in sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen bij kinderen." (Psycholoog NIP, kindercoach)

 

Kijk voor meer ervaringen op:

 

 

Speltherapie & Orthopedagogen praktijk WiJS! Woerden Copyright 2019

Tel : 06-37549094

E-mail: info@wijswoerden.nl