Over praktijk WiJS!

Prakijk WiJS! is in het voorjaar van 2013 opgericht in Woerden om ouders en hun kinderen te helpen bij de uitdagingen die opvoeden en opgroeien soms met zich meebrengt.

Drijvende kracht achter Prakijk WiJS! is Sifra Bastmeijer, ze heeft de afgelopen 10 jaar haar sporen verdiend met het begeleiden van honderden kinderen (en hun ouders) in diverse situaties. Ze weet dan ook als geen ander dat maatwerk, persoonlijke aandacht en afstemming op de specifieke situatie van ouder en kind belangrijke succesfactoren zijn in het welslagen van een traject.  

Om die reden hanteert Sifra geen standaard methodieken (hoewel ze hier wel uit kan putten) en houdt ze gedurende het traject nauw contact met de ouders. Ook buiten de sessies om is telefonisch contact of via WhatsApp gebruikelijk. Daarnaast is er na iedere vierde sessie een oudergesprek om te evalueren en te kijken hoe de volgende vier sessies ingevuld zouden moeten worden.

Een persoonlijke klik tussen Sifra, het kind en de ouders is van groot belang en daarom is de eerste persoonlijke kennismaking altijd gratis en geheel vrijblijvend. U kunt dan weloverwogen kiezen voor Praktijk WiJS! in Woerden of alsnog voor een andere oplossing kiezen. Met haar uitgebreide kennis van de GGZ in de regio Woerden is Sifra ook in staat om u op het juiste spoor te zetten indien andere (veelal meer specialistische) hulp u beter van dienst is.

Lees meer over Sifra Bastmeijer of neem Contact op om kennis te maken (een losse vraag/opmerking mag ook!)

Eerst meer lezen over speltherapie of orthopedagogiek!? Dat kan! De dienstverlening van Praktijk WiJS! is onder te verdelen in de volgende categorieën.