De familie Groen

Dit is de familie Groen. De Groentjes dus! Een heel gezellige familie bij wie echt niet alles goed gaat. Want zo hoort het ook.


Papa Bizzy

Papa Bizzy  is een echte onderzoeker. Hij zoekt wat af. Op zijn tablet, in de krant, tussen zijn papieren… altijd is hij op zoek naar nieuwe kennis en leuke weetjes. Maar soms is hij ook gewoon op zoek naar zijn spullen, want die is hij nogal eens kwijt… Hij is dus nogal…eh…busy.


Mama Flow

Mama Flow is een alles kunner. Maar dat zal ze zelf nooit toegeven, want er is nog genoeg wat ze nog zou willen verbeteren. Ook zou ze willen dat er meer uren in een dag zouden zitten. Als ze eenmaal in een Flow zit, dan kan ze super veel dingen tegelijk!


Blink

Blink is een heel stoere, rustige jongen. Hij houdt ervan om muziek te maken. Maar als hij een foutje maakt… oei! Dan kan hij toch zo boos worden. Hij wil graag in alles de beste zijn, overal in uitblinken.


Fifi

Fifi is een heel schattig en actief meisje. Ze is super sterk, super snel en… super druk. Maar ook super lief, super enthousiast en super duper zichzelf. Kortom: een nogal vief meisje. 


Skop

Skop! Och Skop. Dat is zo’n lieve en ondeugende baby! Hij mag nog heel veel leren en dat gaat nou eenmaal het beste als je gewoon van alles uitprobeert. Daarmee skopt hij de dingen nogal eens in de war…


Buddy

Buddy is de kat van de familie Groen. Hij is een echte vriend. Hij luistert altijd en heeft altijd tijd voor een knuffel of een aaitje.